Enää kuukausi aikaa Charles Stonen tähdittämään Elvis-tribuutti kiertueeseen ja KEA on ylpeä saadessaan mahdollisuuden tarjota jäsenilleen lippuja jäsenhintaan valikoituihin konsertteihin. Suomen kiertueella Elviksen tunnetuimpia lauluja esittää kolme Las Vegasin kuuluisimmissa yökerhoissa ja klubeissa ansioitunutta ”Elvistä”: Victor Trevino Jr, Al Joslin ja Kraig Parker

Kraig Parker on Suomeen saapuvista Elvis-imitaattoreista, Elvis-peilikuvista tai ehkä paremminkin Elviksen rooliin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin ”uineista” esiintyjistä maineikkain. Hän laulaa kuin Elvis, hän puhuu kuin Elvis, ja hän esiintyy kuin Elvis. Jo likikahdenkymmenen vuoden ajan Kraig Parker saanut yleisön hämmennyksen valtaan mukaansa tempaavilla Elvis-esityksillään. Niin Elviksen managerin Colonel Parkerin leski Loanne Parker kuin Elviksen läheiset ystävät ja entiset henkivartijat ovat nimenneet Kraig Parkerin ykkössuosikikseen Elvis-imitaattorien joukoista. Ja kriitikot ympäri maailmaa ovat todenneet: ”Elvis olisi ollut ylpeä Kraigin show’n nähdessään!”

Al Joslin on viihdyttänyt yleisöä Elviksenä lähes viisitoista vuotta. Hänen meriittilistallaan on useita kärkisijoituksia Elvis-aiheisissa laulukilpailuissa kuten The Ultimate Elvis Tribute Artist Contest ja The Las Vegas Elvis Festival sekä The Elvis Fantasy Festival.


25-vuotias Victor Trevino Jr on kolmikon nuorin ”Elvis”. Nuoresta iästään huolimatta hän on esiintynyt Elvis-imitaattorina jo viisi vuotta niin Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa kuin Euroopassakin. Trevino Jr on erikoistunut Elviksen alkuaikojen uraan ja levytystuotantoon. Haastatteluissa Trevino Jr on kertonut panostaneensa huimia summia rahaa hankkiakseen mahdollisimman aidon oloisia ja näköisiä Elvis-vaatteita. Yksi räätälin mittatilaustyönä tekemä pikkutakki saattaa helposti maksaa pari kolme tuhatta dollaria. Trevinon lukuisat ihailijat ovat kuvailleet hänen esiintymistään: ”Jos suljet silmäsi, kuulet Elviksen laulavan! Ja jos avaat silmäsi, niin näet Elviksen esiintyvän!”


Illan itseoikeutettuna isäntänä ja juontajana toimii sanavalmis ja karismaattinen Charles Stone, joka työskenteli Elviksen kiertuemanagerina ja Elviksen henkilökohtaisen managerin Colonel Parkerin ”oikeana kätenä” vuodesta 1970 vuoteen 1977. Mielenkiintoisia tarinoita ja muistoja Elviksestä vetävään tyyliin tuttujen hittien välissä kertova Charles Stone on vieraillut Suomessa pari kertaa aikaisemminkin Elviksen teemakonserttikiertueitten mukana.

Musiikin säestystehtävistä huolehtii Elviksen musiikille omistautunut, kahdeksanmiehinen Viva Las Vegas –kiertueorkesteri ja -kuoro.


KEA tarjoaa jäsenalennuksen seuraaviin konsertteihin:

La 23.2
Klo 19:00
KULTTUURITALO - Helsinki
Jäsenille 2 lippua 1 hinnalla
https://www.ticketmaster.fi/event/240577?CL_ORIGIN=ORIGIN4


Su 24.2
Klo 18:00
TAMPERE-TALO, Iso sali
Liput jäsenille 30€ + avec suoraan Tampere-talon lipunmyynnistä jäsenkorttia näyttämällä.


Ke 27.2
Klo 19.00
HYVINKÄÄSALI - Hyvinkää
Liput jäsenille 35 / 41 eur ( norm. 39,50 / 45,50)
http://www.lippu.fi/tickets.html…


Pe 1.3
Klo 19:00
LAPPI AREENA - Rovaniemi
Jäsenille 2 lippua 1 hinnalla
https://www.ticketmaster.fi/event/240609?CL_ORIGIN=ORIGIN4