Muistoja Anttolan Hovista - Elvis -teema viikonlopusta 2023

Maaliskuun puolivälissä pidettiin Elvis - Teemaloma viikonloppu Savossa Mikkelin kupeessa Saimaan rannalla Anttolanhovissa. Paikka hieno ja legendaarinen. Paikalla uudet omistajat ja nykyinen nimi Saimaa Resort Anttolanhovi. Tapahtuman järjestäjinä Mikkelin oma "Elvis " Ismo Hyvönen, Elvis Finland KEA ja Valtakunnallisen Elvis -laulukilpailun yksi kehittäjistä Jouni "Big Jay V" Viirtala. Paikalle oli saapunut pieni joukko Elvis fan clubilaisia. Oli myös ulkopuolista yleisöä. Tapahtuma alkoi perjantaina 17.3.klo 18.00 Valtakunnallisen Elvis -laulukilpailun karsintaan ilmoittautumisella. Kilpailun yksi pääjehuista Jouni" Big Jay V" Viirtala otti vastaan kilpailijoita. Kilpailun omistaa Elvis Finland KEA. Kilpailun semifinaali ja loppukilpailu on 6.-7.10.2023 Hotelli Korpilammella Espoossa. Karsintaan osallistui muutama kilpailija ja jatkoon meni Reijo Kettunen Vantaalta sekä Cona Helsingistä. Kilpailun tuomaristona viikonlopun pääesiintyjä Ismo Hyvönen sekä Jouni" Big Jay V " Viirtala, joka myös juonsi illan karsinnan.

Kilpailun jälkeen oli muutama tunti Elvis-karaokea, mutta paikalla myös muuta yleisöä, niin sai laulaa mitä vaan. Karaokea veti Big Jay V. Klo 20.00 alkoi isossa urheilusalissa Anttolassa "Perjantai-Tanssit" Ismo Hyvönen & Men In Back - johdolla. Ismo esiintyi klo 21.00 ja 22.00 kahden setin verran Elviksen klassikoita / harvempaa tuotantoa esittäen. Bändi soitti klo 20.00 ja vielä Ismon jälkeen yhden setin kotimaista tanssimusiikkia. Paikalle oli tullut ihan mukavasti tanssiporukkaa.


Ilta Elvis Teeman osalta jatkui ravintolan puolella Elvis -jamien merkeissä; Elvis-duo Ismo Hyvönen & Big Jay V. Duo esitti Elviksen tuotantoa ja pääosin menevimpiä kappaleita reilun tunnin verran.  Lauantaina 18.3. päivä jatkui klo 13.00 Elvis-filmin näytöllä ja tällä kertaa oli vuorossa Hawaii Satellite -konsertin harjoituskeikka 12.1.1973. 50 v. tullut pääkeikka oli 14.1.1973. Tämän jälkeen klo 14.00 oli vuorossa Elvis -levyraati, jossa hieman otettiin mallia takavuosien suosikkiohjelmasta ja laitettiin järjestykseen Elviksen tuotantoa. Tämän jälkeen ruokailua ja vapaa toimintaa tuonne klo 20.30 asti, jolloin alkoi ravintolassa Ismo Hyvönen sings Elvis Gospels. Ismo esitti Elviksen rauhallisempaa tuotantoa ja Gospel -kappaleita noin tunnin setin. Tämän jälkeen n. Klo 21.30 jatkui Elvis-jameilla. Ismo & Big Jay V vetivät reippaan tunnin setin Kunkun klassikoita.


Tämän jälkeen vielä tapahtuman loppuun karaokea ja houstaajana Big Jay V. Viikonlopun oli myös KEAn myyntipöytä ja kauppa kävi ihan mukavasti Elvis-tuotteiden osalta. Oli mukava viikonloppu ja katsotaan miten jatkossa, mutta toivottavasti lisää tapahtumia Anttolaan Elviksen teeman muodossa. Kiitos ja kumarrus niin kanssajärjestäjille, Anttolanhoville henkilökuntineen sekä mahtavalle yleisölle.

Nähdään jatkossa.
Jouni " Big Jay V" Viirtala