Kotkan Elvis alajaosto tuo Suomen ja Kotkan kylmään talviseen laskiaisunnuntaihin iloisen ja räväkän Tyynenmeren nautinnollisen menun! Vaikutteita on otettu mm. tahitilaisesta keittiöstä. 
                MENU:
Argentiinalainen papukeitto
Possua tahitilaiseen tapaan
Poullet á la Vanille et Coco - tahitilaista kanaa rommi-kookos-vaniljakastikkeessa
Po'e - tahitilainen banaanivanukas
Tuore hedelmäsalaatti kookoskermalla
Kahvi tai tee
Ruokajuomana vesi ja mehu
Hinta 15 euroa.

Tervetuloa nauttimaan paratiisisaaren tunnelmasta ja antimista Mic&Helin pop-up -ravintolaan Kotkan Valokuvakeskukseen, Vuorelankulma 2. Ravintola avoinna klo 11-15.
                
                
              Argentiinalainen papukeitto
Possua tahitilaiseen tapaan
Poullet á la Vanille et Coco - tahitilaista kanaa rommi-kookos-vaniljakastikkeessa
Po'e - tahitilainen banaanivanukas
Tuore hedelmäsalaatti kookoskermalla
Kahvi tai tee
Ruokajuomana vesi ja mehu
Hinta 15 euroa.

Tervetuloa nauttimaan paratiisisaaren tunnelmasta ja antimista Mic&Helin pop-up -ravintolaan Kotkan Valokuvakeskukseen, Vuorelankulma 2. Ravintola avoinna klo 11-15.
