Oletko koskaan unelmoinut miltä tuntuisi nähdä legendaarinen 'Rock'n'rollin Kuningas' Elvis Presley elossa ja uransa huippukunnossa esittämässä jäljittelemättömällä soundillaan klassikkoja, kuten Suspicious Minds, Blue Suede Shoes ja Love Me Tender?


Maanantaina 8.1. Elviksen syntymästä tulee kuluneeksi 83 vuotta; Elvis kuoli 40 vuotta sitten, mutta hänen perintönsä elää vahvana yhä edelleen. Elvis tunnetaan yhä yhtenä parhaimmista live-esiintyjistä ja hän ollut ollut yksi vaikuttavimmista artisteista kautta aikojen. Elviksen musiikkia soitetaan yhä edelleen ja kiitos nykytekniikan mahdollistaman CGI-grafiikan Elvis esiintyi viime vuonna ilmestyneessä hittielokuvassa Blade Runner 2049.


Ensi keväänä Suomeen saapuva The Elvis Concert 2018 vie sinut takaisin aikaan, jolloin kuningas hallitsi esiintymislavoja. Tämän lähemmäksi aitoa Elvis-konserttia et pääse.


Laulaja Dwight Icenhower (35) on laajalti tunnustettu maailman yksi parhaimmista Elvis-tribuuttiartisteista. Dwight on voittanut The World's Best Elvis -tittelin neljästi; jopa Elviksen kanssa työskennelleet tahot ovat olleet hämmästyneitä Dwightin ammattitaidosta. Dwightin esiintymistä voidaan kuvailla sanoilla intohimo ja taito. Hän ei yritäkään olla Elvis vaan tunnustaa, että on olemassa vain yksi Elvis ja hän on vain esikuvalleen kunniaa tekevä fani.


The Elvis Concert 2018 käsittää myös Elviksen kanssa työskennelleitä muusikoita. Rumpali Bob Lanning esiintyi Elviksen kanssa 70-luvun alussa Las Vegasissa ja on kuultavissa The Wonder of You, See See Rider ja Polk Salad Annie kappaleiden alkuperäisversioissa. Ensi kevään selkeänä kohokohtana on The Imperials -lauluryhmän tenori Jim Murrayn osallistuminen kiertueelle. Jim oli mukana Elviksen comebackin jälkeisillä konserttivuosilla ja hän on nähtävissä vuonna 1970 julkaistulla konserttitallenteella That's The Way It Is. Elvis rakasti gospel-musiikkia ja useasti konserttien jälkeen Elvis rentoutui laulamalla gospeleita Jim Murrayn kanssa. Ensi keväänä tuomme nuo maagiset hetket näyttämölle: Jim ja Dwight tulevat esittämään yhdessä useita Elviksen suosimia gospelkappaleita kuten How Great Thou Art ja Sweet, Sweet Spirit.


The Elvis Concert 2018 -kiertue pysähtyy maassamme seuraavasti:

20.4. perjantai Club Teatria, Tornio

21.4. lauantai Radisson Blu, Oulu

22.4. sunnuntai Hyvinkääsali, Hyvinkää

25.4. keskiviikko Sellosali, Espoo

26.4. torstai Tampere-talo, Tampere


Konsertti tulee tarjoamaan ikimuistoisen illan muillekin kuin Elvis-faneille. Esiintyjien ammattitaito ja asiaan paneutuminen takaavat unohtumattoman konserttikokemuksen. Esityksen nähneet haluavat kokea tämän suositun show’n uudelleenkin.


Koe unohtumaton ilta – tai Elviksen vuoden 1959 albumin sanoin – A Date with Elvis eli treffit Elviksen kanssa.