Kesän 2016 festari-ja tapahtumakausi tulee upealla tavalla avatuksi kun lauantaina 21.5.2016 vintagen ja rock'n rollin ystävät kokoontuvat jammailemaan The 50’s Summer Festivalin merkeissä Haikan lavalle Pirkanmaan uuteen musiikkitapahtumaan!

Kyseessä on piristävä ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuva mielenkiintoinen ja nostalginen kokonaisuus, joka samanaikaisesti on kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia sekä suomalaista iltamakulttuuria. 


Musiikista vastaa kolme erittäin laadukasta ja tyylitietoista yhtyettä: 


Wonderful Land on 5-henkinen suosiota saavuttanut keskisuomalainen kokoonpano, joka tarjoaa pystybasson rytmityksellä nostalgista rock'n roll-tunnelmointia 50-luvun henkeen ja tämä orkesteri tunnetaan myös mukaansa tempaavista gospel-esityksistään.


Three Decades on kolmen viehättävän ja sulosointuisen naisen perustama trio, jota säestää taitava Jazztet-orkesteri. 

He esittävät Brita Koivusen, Pirkko Mannolan ja Vieno Kekkosen tyyliin niitä viattoman 50-luvun ihania, ikivihreitä iskelmiä kuten mm. ”Suklaasydän” ja "Sävel rakkauden".


Aron & Cool Company huipentaa illan kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi. Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock'n Roll.


Kun vielä tämän kaiken kruunaa Haikan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa. 

Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit.


The 50’s Summer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin vauvasta vaariin! 

Paitsi musiikkia, tarjolla on myös muutakin kuten kilpailuja ja myyntikojuja ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös Puffetti josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia.


Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin!


P.S. Tunnelmaan pääset katsomalla liitteenä olevan Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideon jota on kuvattu myös Haikan lavalla. Katso video tästä: https://youtu.be/filg_kmjzwI  

The 50’s Summer Festival

La 21.5.2016, klo 19-24

Haikan lava, Pirkkala

Ikärajaton

Liput 20e

Ennakkoon rajoitettu määrä 100 kpl!

Ennakkomyynti: Juha LeppänenInfo: 

Juha Leppänen

juha.a.leppanen@gmail.com

P. 040-552 9032