KEA:n terveiset reilua viikkoa ennen kesätapahtumaa. Kuten jo viime kesänä tuli todettua, Leppävirta ja siellä Kylpylähotelli Vesileppis on oikein toimiva paikka järjestää Elvis tapahtuma ja näin ollen tänäkin kesänä kokoonnumme sinne suurella joukolla juhlimaan 22. – 23. heinäkuuta. Ilmassa on jo juhlan tuntua näin etukäteen, sillä tätä on odotettu. Vaikka OEPFC lopettikin, niin tämä on osoitus että kesätapahtuma perinne tulee jatkumaan. Vesileppikseen on järjestetty ohjelmaa ja tapahtumaa idealla että jokaiselle jotakin, unohtamatta yllätyksiäkään.

Perjantai-iltana 22.7 tapahtumat käynnistyvät Aron & Cool Companyn kirkkokonsertilla Leppävirran kirkossa. Kirkkokonsertin jälkeen onkin Vesileppiksessä vuorossa Elvis-karaoke, josta myös Radio Iskelmä lähettää live lähetystä suorana radioon. Kun on saatu Elvis-karaoket laulettua, onkin lavalla SaraLee. Tämä nuori artisti on juuri julkaissut ensimmäisen levynsä, jota on myös Vesileppiksessä saatavilla. Tämän jälkeen onkin jo aika painua valmistautumaan seuraavan päivän tapahtumiin ja ohjelmiin, joka alkaa jo aamusta aamupalalla, ollen Rock´n Roll breakfast. Päivätapahtuma käynnistyy kello 12, paikalla on myyjiä esimerkiksi Jungle Records, KEA, Elvis tupa, Pink Lady Boutique ja Magee nettikauppa sekä kerhon jäsenillä omia myyntipöytiä, joista Elvis fani-tuotteita löytyy! Klo 12 - 16 välillä on mahdollisuus saada hiuksiin pikakampaus kampaajan penkissä. Tähän voi ja kannattaakin varata aika ennakkoon suoraan kampaajalta: noora.kagali@gmail.com.


Päivätapahtumassa on mukana Elvis aiheinen tietokilpailu sekä Elvis tuote huutokauppa, jonka meklarina toimii itseoikeutetusti Hannu Ignatius. Päivätapahtumassa julkaistaan myös uuden kerhon uusi nimi ja pari muutakin yllätystä tähän samaan yhteyteen on saatu järjestettyä! Lisäksi päivätapahtuman jälkeen on allas partyt, jossa myös Elvis musiikin siivittämä allasjumppa löytyy. Sekä ennen illan ensimmäistä bändiä on vielä Bowling with The King. Tämän jälkeen on sitten illlan ensimmäisen tunnelman nostattajan vuoro, kun lavalle nousee K. Hyrrä ja Kohtalontähti. Illan päättää ja tunnelman räjäyttää kattoon Vesa Haaja & Agents.


''KEA toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi, nähdään runsaslukuisesti Leppävirralla!''