Elvis Presley Finland - King Elvis Associationin (KEA) valtakunnallista vuoden 2017 Elvis-kesätapahtumaa vietetään Porin Yyterissä “From Memphis To Yyteri” tapahtuman yhteydessä ensi viikonloppuna 21. - 22.7. Kyseessä on KEA:n fan clubin jäsenten ja muiden Elviksen musiikin ystävien kesän ykköstapahtuma Suomessa, sillä Yyterin viikonloppu on pakattu täyteen runsaasti erilaista Elvis-aiheista ohjelmaa - edesmenneen OEPFC:n aikoinaan viitoittamalla tavalla! Selvää on, että kylpylähotellin tarjoamat monipuoliset virkistysmahdollisuudet ja puitteet tulevat mahdollistamaan tapahtumaan osallistuville varsin unohtumattoman Elvis-viikonlopun.


Perjantaina illalla 21.7 lavaĺle nousee kotimainen Fresh Fish Special -bändi live-settinsä myötä. Myös juhlakansa pääsee estradille vauhdikkaan Elvis-discoilun merkeissä, jossa DJ:nä toimii tapahtuman järjestäjä “Hakki”. Perjantain illan ohjelmaan lukeutuu lisäksi Elvis-elokuvaesitys - ja lisää elokuvaa on tarjolla sitten lauantaina!

Lauantai 22.7, tapahtuman pääpäivä, aloitetaan puolelta päivin perinteisellä Elvis-tuotemyynnillä useamman myyjän voimin, mukana on luonnollisesti myös KEA:n myyntipöytä. Mielenkiintoista katseltavaa riittää Elvis-tuotteiden ohella muutoinkin, sillä Elviksen Sun-aikaisia levyjä on nähtävillä hotellin aulatiloissa. Iltapäivän aikana tarjolla on lisäksi mm. perinteistä Elvis-huutokauppaa sekä tietovisailua, kuten aikaisempinakin vuosina.

Lauantai huipentuu Elvis-livemusiikkiin. Edellisillalta tuttu Fresh Fish Special esiintyy illalla kahdesti. Tapahtuman pääesiintyjänä toimii brittiläinen Paul Ansell bändeineen, joka tuskin jättää Elvis-tulkinnoillaan ketään kylmäksi, sen verran taidokkaasta esiintyjästä ja kokoonpanosta kun on kyse!

Joten sydämellisesti tervetuloa kaikki “kealaiset” ja muutkin Elvis-fanit ensi viikonloppuna Porin Yyteriin yhteiseen Elvis fan club -kesätapahtumaamme!