Tänä vuonna heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Elvis-fanit kokoontuvat Elvis Presley Finland - King Elvis Association:in eli KEA:n johdolla Poriin.
KEA:n edustus kävi paikan päällä Porissa nyt hyvissä ajoin jo kesäkuun 17. päivä tutustumassa kesätapahtuman viettopaikkoihin. Samassa yhteydessä myös pystytimme Mies ja myytti -näyttelyn Porin kirjastoon. Näyttely on nähtävissä lauantaihin 6.7. asti Porin kirjastossa, ja sitä pääset katsomaan ilmaiseksi.

Porissa Elvis-viikonlopun ohjelma alkaa jo perjantaina 5.7. Tullibaarissa Elvis-karaokella klo 17-20, jonka jälkeen on mahdollisuus ruokailla viereisessä upeassa ruokapaikassa Petteri Rosenbom’s Steaks Housessa ja nauttia samalla Ismo Hyvösen live-keikoista kello 20 ja 21.
Lauantaina aloitellaan Elvis-päivätapahtumalla kello 12. Vanhalla linja-autoasemalla riittää monipuolista ohjelmaa, tarjolla kun on Elvis-tuotemyyntiä, Elvis-tietokilpailua, sekä Elvis-taidekilpailua. Niiden lisäksi Ismo hyvönen ja Jarkko “Jarkkis” Kujanpää esiintyvät molemmat erikseen esittäen kumpainenkin muutaman Elviksen biisin. Lopuksi on luvassa vielä perinteinen Elvis-tuotteiden huutokauppa. Päivätapahtuman jälkeen on mahdollista käydä jälleen Elvis-karaokessa viereisessä Tullibaarissa klo 17-20 laulamassa Elvistä.
Mahdollisuus on myös Amando-hotellissa nauttia maittava “Elvis-buffet” klo 18-20. Olisikin mukavaa tuolloin kokoontua isommalla porukalla nauttimaan hyvästä ruuasta ja aivan parhaasta seurasta!

Lauantai illan Elvis-iltatapahtuman pitopaikka löytyy Amando Cityhotellin puolelta keskuspuiston toiselta reunalta, jossa iltatapahtuma alkaa kello 20. Illan viihteestä vastaavat Elvis DJ Big Jay V, Sam Ranieri Trio sekä Ismo Hyvönen. Illan aikana on mahdollisuus myös nauttia upeista ”Elvis-drinkeistä”!
Nähdään siis runsaslukuisesti kesäisessä Porissa ja nautitaan Elvis-teemaisesta viikonlopusta täysin rinnoin!

Elvis-terveisin,
Tomi Raussi
KEA/presidentti