7.6.2023
Hei, ja kohti Jyväskylää!

Tänä kesänä Suomen ykkös-Elvis-kesätapahtuma pidetään Jyväskylässä, kylpylähotelli Scandic Laajavuoressa 16.-17. kesäkuuta. Laajavuoren kylpylähotellissa tulemme viettämään mukavan ja riemukkaan Elvis-viikonlopun; musiikkiharrastuksemme puitteissa monet vanhat tutut tapaavat ja varmasti myös uusia tuttavuuksia saapuu paikalle!
Elvis-viikonloppu käynnistyy perjantai-iltana Elvis-keilauksella, jonka jälkeen jokainen voi kokeilla olla hetken itse Elvis, sillä luvassa on perinteinen ja suosittu Elvis-karaoke. Ilta jatkuu karaoken jälkeen live-osuudella, sillä luvassa on vuoden 2022 valtakunnallisen Elvis-laulukilpailun voittaja Tarmo ”Tarex-Elvis” Jussila, joka esiintyy kahdesti illan aikana. Tarjolla on lisäksi ”Elvis-disco”, kuten myös on myös lauantai-iltana.
Seuraavana päivänä eli lauantaina aamupalan ja mahdollisen kylpylässä lotrailun jälkeen onkin vuorossa Elvis-päivätapahtumamme, jossa ohjelmaa riittää tyyliin ”Something for everybody”. Ohjelmassa on nimittäin Elvis-tietokilpailu, Elvis-tuotehuutokauppa, Elvis-fanituotemyyntiä sekä Elvis-videonäytös.
Päivätapahtuman jälkeen voi halutessaan nauttia hotellilla vaikka Elvis-burgereita ja Elvis-teemaisia drinkkejä, ja valmistautua illan Elvis-kattaukseen. Ilta alkaa jälleen Elvis-karaokella, jonka jälkeen iltatapahtuman lavan valtaa ammattitaitoinen Jyrki Perälampi & The Blue Moon Boys.
Sunnuntaina, Laajavuoresta lähdön jälkeen otamme vielä lopuksi suunnaksi Vaajakosken Elvis-tuvan, jonne toivotamme tervetulleeksi muunkin juhlaväen kanssamme kokoontumaan. Siellä Marjatta Kinnunen on järjestänyt meille lämpöisen Elvis hetken, sekä pientä tarjoilua kaikille. Joten otahan sunnuntaina 18.6. suunnaksi vielä Elviskuja 1 Vaajakoskella. Joten nähdään vielä riemukkaan Elvis-viikonlopun jälkeen Elvis-tuvalla!

Terveisin,
Tomi Raussi, presidentti/KEA