Heinäkuussa 2014 julkaistaan leveysasteillamme ainutlaatuinen Elvis-kuvakirja "Elvis - We'll Remember You / Muistamme sinut". Kirja tulee sisältämään runsaasti ennen näkemättömiä kuvia rock'n'rollin kuninkaasta. Kirjasta tekevät ainutkertaisen sen neljä eri kategoriaa, jotka valottavat supertähden elämää myös tähden taustalta, kulissien takaa.
Kirjajulkaisun kuvat on ottanut Elviksen kiertueorganisaation valokuvaaja Ed Bonja. Hän toimi virallisena valokuvaajana ja kiertuemanagerina vuosina 1970-77, ja otti tuona aikana kaikkiaan noin 10.000 valokuvaa. Ed Bonjan kuvia käytettiin yleisesti kiertue-, Las Vegas- ja muissa promomateriaaleissa ja hänen kamerastaan on myös valtaosa Elviksen 70-luvun LP- ja single-julkaisujen kansista.
Kirjan teksti on sekä suomeksi että englanniksi, mikä tekee julkaisusta kansainvälisen. 

Kirjajulkaisu liittyy samannimiseen valokuvanäyttelyyn, jossa on näyttävästi esillä useita kirjassa mukana olevia kuvia, mutta myös useita, joita kirjassa ei esiinny.

Kuvakirjan ja valokuvanäyttelyn ennakkoliput on helposti hankittavissa täältä: http://mesenaatti.me/elvis-well-remember-you/