Viime vuoden lopulla KEA järjesti ensimmäisen ”Elvis Presley – Mies ja myytti” –näyttelyn Merikeskus Vellamossa Kotkassa. Kannustavan yleisöpalautteen saanut näyttely on nähtävissä nyt myös Riihimäellä. Syyskuun 7. päivä näyttely avautuu Riihimäen Matkakeskuksessa ja on nähtävissä viikon aina syyskuun 14. päivään asti. ”Elvis Presley – Mies ja myytti” käsittää KEA:n jäsenten omien kotiarkistojen helmiä. Näyttelyssä on esillä myös virallisen kiertuevalokuvaaja Edward Michael ”Ed” Bonjan ottamia valokuvia.

Näyttelyn järjestetään MT Records.fi:n järjestämän LevyPopupin yhteydessä. LevyPopup tarjoaa sekä uusia että käytettyjä vinyyleitä ja CD:tä laidasta laitaan. Tarjolla on metallia, free jazzia, avantgardea sekä tietysti myös Elvistä. LevyPopupiin voi tuoda omia hyväkuntoisia levyjä ja vaihtaa ne joko uusiin äänitteisiin tai käteiseen.

 ”Elvis Presley – Mies ja myytti” on nähtävissä maanantaina ja tiistaina klo 11-18, keskiviikkona 12-20, torstaina 11-18, perjantaina 11-20 ja lauantaina 10-15. Sunnuntaina näyttely on suljettu.