Perinteistä, valtakunnallista Elvis-tapahtumaa on vietetty ympäri Suomea aina vuodesta 1987 alkaen, ja haluamme jatkaa tätä arvokasta perinnettä myös tänä vuonna. Suomen hallituksen lokakuun loppuun asettamien ravintola -ja liiketoiminnan rajoitusten johdosta Elvis-kesätapahtuma tullaan toteuttamaan tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta marraskuussa. Elvis-tapahtuman uusi ajankohta on nyt pe 6. - su 8.11 ja tapahtuman näyttämönä toimii alkuperäisen suunnitelman mukaan hotelli Korpilampi Espoossa.

Vaikka valtakunnallista Elvis-kesätapahtumaa tullaan viettämään tänä vuonna vuodenajallisesti ennemminkin Elvis-syystapahtumana, on viikonlopun ohjelmassa luvassa jälleen kerran Elvistä tuutin täydeltä! Totutun lauantain päivätapahtuman perinteisten ohjelmanumeroiden lisäksi viikonlopun aikana tapahtumassa esiintyy kaikkiaan kolme bändiä, jotka esittävät Elvis-hittejä livenä! Perjantai-illan tähtenä loistaa The Blue Moon Rocker, lauantai-iltana puolestaan esiintyvät Marko Haavisto & Poutahaukat, sekä Rocket Rollers Band! livenä! Tämän päälle tulevat vielä Elvis-discoilut ja muut musisoinnit. Nimittäin samanaikaisesti Elvis-kesätapahtuman kanssa hotellissa pidetään Elvis-laulukilpailun semifinaali ja finaali.

Hotelli Korpilampi on tarkentanut toimintaohjettaan tulevan Elvis- kesä/syystapahtuman huonevarauksiin liittyen. Ohjeen mukaan heinäkuun viikonlopulle jo huonevaruksia tehneiden tulee ottaa yhteyttä hotelliin ja siirtää varauksensa marraskuulle. Näin toimien saamme minimoitua mahdollisia tuplabuukkauksia ja haamuvarauksia, ja uudet majoitusvaraukset ovat varmasti voimassa!

Uusia majoitusvarauksia otetaan myös vastaan, eli mikäli et ole tehnyt majoitusvarausta, niin vielä tilaa on! Tapahtumaan ovat sydämellisesti tervetulleita kaikki musiikin ystävät, ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Uutisoimme Elvis-kesätapahtumaan liittyvistä asioista tarkemmin tulevan kesän ja alkusyksyn aikana. Majoitusvarauksia otetaan kuitenkin jo nyt vastaan marraskuulle.

-----
Valtakunnallinen Elvis-kesätapahtuma hotelli Korpilammella Espoossa 6.-8.11.2020. Majoitusvaraukset: myynti@korpilampi.fi, tai p. 09-6138 411.