Perinteinen syksyn Elvis happening "Elviksen jalanjäljissä" - "Footsteps of Elvis" järjestetään Tampereella, Scandic Hotel Rosendahlissa la 8.10.2016!

Luvassa on erittäin runsas, monipuolinen ja laadukas ohjelma- ja esiintyjäkattaus!

Tänä vuonna järjestetään paljon toivottu ikärajaton päiväkonsertti, jossa esiintyvät LANKO ja ARON! Lanko on kahden miehen rock-bändi, jossa rumpalina ja laulajana toimii kehitysvammainen Aimo. Kitaristina ja toisena laulajana on Marcus Mittilä. He ovat valloittaneet yleisön mm. Helsingin Finlandia-talossa! Ja luvassa on tottakai myös Elvistä :) Aron on puolestaan tuttu monille Elvis faneille. Päiväkonsertti on siis suunnattu erityisesti lapsiperheille ja kehitysvammaisille! Päiväkonsertti klo 15-17.

Päivätapahtumassa (alk. klo 12) myyntipöytiä, paikalla mm. KEA (Elvis Presley Finland King - Elvis Association), Jungle Records... jne., luvassa viime vuoden tapaan myös Elvis-levyraati.


Iltaosuudessa klo 20-01 lavan valloittavat MR. BREATHLESS- trio sekä ARON & Cool Company!

MR. BREATHLESS "rock'n roll piano man" edustaa sitä aitoa ja alkuperäistä rock'n rollia Jerry Lee Lewisin hengessä! Hän on Suomen ainoa pianoa soittava rock'n roll laulaja ja homma todellakin pelaa! Mainittakoon, että rumpuja kokoonpanossa soittaa legendaarinen Agentsin alkuperäinen rumpali Jassi Takanen! Ja kitarassa Al Green!


http://www.mrbreathless.com/mr-breathless-uusi
https://www.facebook.com/mrbreathlesspianoman/?fref=ts


ARON & Cool Company puolestaan tunnetaan erittäin monipuolisesta ja laadukkaista Elvis-tulkinnoistaan niin kirkoissa, konserttisaleissa kuin festareillakin.