Kesän 2012 Elvis fan clubin kesätapahtuma järjestettiin lauantaina 7.7 hotelli Sorsanpesässä tangomarkkinakaupunki Seinäjoella.

Järjestyksessä tapahtuma oli jo 26 peräkkäinen vuosi kun Elvis fanit kokoontuvat yhteen viettämään kesän kohokohtaa. 

Tänäkin kesänä paikalla oli taas Elviksen virallinen kiertue valokuvaaja Ed Bonja myymässä ottamiensa kuvien suurennoksia ja kertoilemassa clubin pressan Hannu Ignatiuksen haastattelussa kuulumisiaan.

Päivätapahtumassa oli myymässä KEA:n lisäksi Jungle Records, Elvis Fan clubin Hannu ja Piia sekä tietenkin Ed Bonja ja Goofin' Records

Päivätapahtuman alkaessa kello 12 väkeä oli jo kohtuullisesti paikalla ja kauppa näytti käyvän mukavasti. Kello 15 alkoi Hannu haastattelemaan Ed Bonjaa ja tämän jälkeen oli Elvis-tavara huutokauppa jonka jälkeen päivätapahtuma päättyi.

Tämän jälkeen monikin hakeutui joko hotellin ravintolaan tai läheisiin ruokapaikkoihin kuten me kävimme pikaisesti pizzalla, jonka jälkeen hotellilla saattoi mennä saunomaan ja pulahtamaan isossa uima-altaassa. Hotellin terassin baarissa oli Elvis karaoke josta kuuluikin tuttuja kappaleita aulaan ja saunalle.

Illan bändit aloittelivat soittamisensa noin kello 23, ensimmäisenä esiintyi Vesa Snygg & Satelliittiyhtye jonka jälkeen pieni tauko ja musisointia jatkoi Teukka Aaltonen & His Rhythmn Aces. Molemmat bändit vetivät kaksi settiä ja välissä DJ soitti Elvistä. 

Illan aikana koettiin ja nähtiin myös tuttu piiritanssi Bossa Nova jopa kahteen kertaan. Tällä kertaa lava oli todella iso tälle tanssille ja rinki kasvoikin todella suureksi.