Viikonloppu Leppäviralla kylpylä hotelli Vesileppiksessä oli todella tapahtumarikas. Tarjolla oli niin paljon kaikkea. Tarkemman ja yksilöllisemmän raportin saatte luettavaksenne seuraavassa KEA:n jäsenlehdessä joulukuussa. KEA saapui paikalle jo hyvissä ajoin perjantaina ja kerkesimme pystyttämään oman myyntipöytämme jo ennen illan Rob Kingsley keikkaa. Tämä Elvis impersonaattori heittikin kaksi näyttävää settiä illan aikana. Toinen oli Las Vegas show, toisen keskittyessä Aloha From Hawaii konserttiin. Konsertin jälkeen olikin vuorossa karaokea joka myös meni radioon suorana, tuolloin KEA päivysti myyntipöydän ääressä, tehden mukavasti kauppaa ja jakaen jäsenesitteitä. Ilta jatkui vielä Brandy Rockers nimisen bändin tahdittamana, lavalle nousi myös illan "Elvis" Rob Kingley muutaman biisin esittämään. Sen jälkeen olikin jo sitten melkein hyvä aika jo siirtyä yöunille, että lauantaina olisi taas iskussa kun päivätapahtuma alkaisi kello 12.

Aamupalan jälkeen olikin jo aika laitella myyntipöydät kuntoon, Myynnistä vastasivat KEA:n lisäksi tietenkin OEPFC, Jungle Records ja Elvis tuvan Vaajakoskelta edustus, sekä paikalta löytyi pari muutakin myyntipistettä. Päivätapahtumassakin oli ohjelmaa Elvis tavaran huutokauppa, Elvis fan clubin toiminnasta ja sen 30-vuotisesta taipaleesta koostettu videoesitys, sekä Hannu Ignatiuksen tiedotus clubilaisille joka otettiin vastaan sekavin miettein. Tämä pitkäikäinen Elvis fan club tulee lopettamaan toimintansa tämän vuoden lopussa, tämä oli se tiedotus jonka Hannu kertoi.


Tämän jälkeen olikin vuoro allasbileiden joka olikin aivan uusi ja erilainen ohjelma numero Elvis-tapahtumissa, ja olikin oikein mukava lisä viikonlopun tapahtumarikkaassa ohjelmassa. Kylpylässä olikin kiva porealtaassa rentoutua Elvis musiikin soidessa. Vielä oli illalla iltatapahtuman vuoro jossa olikin alkuillasta Willies Troubles bändi jonka jälkeen illan pääesiintyjä Jorma Kääriäinen. Kääriäinen esittikin monipuolisen setin illan aikana. Tuli Elvistä, Rauli Badding Somerjokea, Topi Sorsakoskea sekä Jorman omaa tuotantoa. Kerta kaikkiaan upea show!


Viikonlopun aikana Vesileppiksen hotellin aulassa oli Kuopion Elvis alajaoston Markku Puhakan Elvis kirjoista koostettu näyttely. Siinä Elvis kirjoja oli huikea määrä, joukossa näkyi myös tuttu EWRY kirjakin sekä KEA:n jäsenlehdet. Kiitos Markku! Iso kiitos myös Hannulle sekä koko OEPFC:lle sekä Kuopion Elvis alajaostolle ja Jyväskylän Elvis alajaostolle. Erityiskiitos Hotellin johtajalle Kimmo Rossille kuin myös kaikille paikalla olleille. Tästä on hyvä jatkaa...KIITOS!!!!!